Переможницею конкурсу Краса Країни 2021 стала одеситка Аліна Вареник

Победительницей конкурса Краса Країни 2021 стала одесситка Алина Вареник 2

23 травня 2021 року у заміському елітному парково-готельному комплексі Equides Club відбувся Суперфінал Національного проєкту «КРАСА КРАЇНИ 2021». Серед 11 конкурсанток перемогу здобула представниця міста Одеса – Аліна Вареник.

Читайте также — Як оновити свою зовнішність: поради від Ivetta

Окрім звання «Народної Королеви», в грудні вона представить Україну на міжнародній арені конкурсу «Mrs GLOBE 2021», який традиційно пройде в Китаї.

Також серед фіналісток конкурсу були обрані:

  1. ΙΙ КРАСА КРАЇНИ 2021 – Анна Свергун, місто Київ;
  2. ΙΙΙ КРАСА КРАЇНИ 2021 – Вікторія Пишненко, місто Боярка;
  3. Титул «ВИБІР КРАЇНИ» – Ольга Бойко, місто Миколаїв.

Ірина Келлер, організатор заходу «КРАСА КРАЇНИ 2021» коментує захід: «Весь рік ми готувалися до яскравої події світу краси в Україні. Свято перевищило усі очікування завдяки нашій команді, партнерам і звичайно, генеральному продюсеру Роману Загороднюку і хореографу-постановнику Денису Христюку. Щороку наш конкурс отримує ще більше заявок, стає масштабнішим, і ми раді, що ще більше дівчат може взяти участь і показати свою різнобічну красу. А з першого жовтня у нас уже починається набір на новий сезон конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2022». Тому стежте за новинами на нашому офіційному сайті та на сторінках у соціальних мережах».

Серед гостей заходу були присутні зірки шоу-бізнесу, представники fashion-індустрії, блогери, імениті гості і представники мас-медіа. Оцінювали красу і таланти учасниць Володимир Горянський, Євген Кошовий, Богдан Юсипчук, Сергій Конюшок, Регіна Вербицька, Ірина Чорномаз, а також переможниці минулих сезонів проєкту. Хедлайнером вечора став популярний датський співак, учасник пісенного конкурсу Євробачення 2010, виконавець популярного світового хіта «Since you’ve been gone» Томас Н’евергрін.

Читайте также — Девушки, ставшие знаменитыми живыми куклами

Основна місія Національного конкурсу «КРАСА КРАЇНИ» – створити в суспільстві образ сучасної української жінки: успішної, обдарованої, вихованої, в якій гармонійно поєднуються зовнішня краса і сильна особистість.

Також проєкт «КРАСА КРАЇНИ» підтримує програму «Здолаємо рак разом» Благодійного фонду «Долоні долі», що також відрізняє його від інших національних конкурсів краси.